Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g333g1133kcal46.7g0g103.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1067g2443kcal117.3g181.3g170.7g0g
Vesi2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g9212kcal380g806.8g552.2g40.2g
Valittu annoskoko5920g4606kcal190g403.4g276.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna2960g2303kcal95g201.7g138.1g10.1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337