Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2400g1017kcal235.4g9.6g2.4g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1600g8640kcal160g576g592g0g
Semper mangoa soseena1600g800kcal3.2g192g4.8g0g
Sokeri 320g1299kcal0g319.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g23512kcal797.2g2194.6g1198.4g0g
Valittu annoskoko5920g11756kcal398.6g1097.3g599.2g0g
Annoskoko puolitettuna2960g5878kcal199.3g548.7g299.6g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658