Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4000g4285kcal924g0g60g0g
Sitruunamehu, laimentamaton800g168kcal2.4g12.8g0g0.8g
Oliiviöljy 672g5943kcal0g0g672g0g
Dijonsinappi, Maille, Original112g78kcal4.5g9g3.4g3.4g
Hunaja 320g1057kcal1.6g258.6g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g23151kcal1868.4g573g1471.8g16.8g
Valittu annoskoko5920g11576kcal934.2g286.5g735.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna2960g5788kcal467.1g143.3g368g4.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744