Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g600g84kcal11.4g2.4g3g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g400g680kcal8g21.2g60g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g2715kcal189.8g121.2g136g84g
Valittu annoskoko5920g1357kcal94.9g60.6g68g42g
Annoskoko puolitettuna2960g679kcal47.5g30.3g34g21g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026