Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 219g84kcal2.2g15.1g0.4g5.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 19g64kcal1.1g14g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g741kcal53.6g71.8g23.2g13.2g
Valittu annoskoko593g371kcal26.8g35.9g11.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna297g185kcal13.4g18g5.8g3.3g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686