TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g175g236kcal38.5g0g8.8g0g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika, punainen66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 77g58kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Paprikajauhe 4.4g14kcal0.6g0.8g0.6g1.6g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g44g31kcal3.4g3.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g993kcal92.2g61.8g38.6g15.6g
Valittu annoskoko593g497kcal46.1g30.9g19.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna297g248kcal23.1g15.5g9.7g3.9g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755