Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl83g107kcal10.8g0.2g6.8g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g15g57kcal0.1g13.8g0.2g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g225g77kcal0.5g16g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g2141kcal49.2g348.4g56g15.4g
Valittu annoskoko594g1070kcal24.6g174.2g28g7.7g
Annoskoko puolitettuna297g535kcal12.3g87.1g14g3.9g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068