Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g8g28kcal1g4.4g1.3g2.7g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g280g728kcal28g131.6g8.4g14.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11860g5324kcal193g548.6g257g49.4g
Valittu annoskoko5930g2662kcal96.5g274.3g128.5g24.7g
Annoskoko puolitettuna2965g1331kcal48.3g137.2g64.3g12.4g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175