Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2356g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 236g176kcal30.9g2.6g0.9g16.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 254g2250kcal0g0g254.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3062g10507kcal312g2143.6g36.7g107.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g25865kcal685.8g4292.4g584g247g
Valittu annoskoko5936g12932kcal342.9g2146.2g292g123.5g
Annoskoko puolitettuna2968g6466kcal171.5g1073.1g146g61.8g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760