Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen3492g9847kcal380.6g1697g237.4g108.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1187g4749kcal65.3g52.2g474.9g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1257g4865kcal188.6g37.7g440g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g38921kcal1269g3573.8g2304.6g216.4g
Valittu annoskoko5936g19460kcal634.5g1786.9g1152.3g108.2g
Annoskoko puolitettuna2968g9730kcal317.3g893.5g576.2g54.1g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890