Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3080g4394kcal385g9.2g315.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1820g510kcal10.9g108.3g3.6g45.5g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.3g0g
Hunaja 140g463kcal0.7g113.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g700g2520kcal196g14g189g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g18615kcal1189.8g490.8g1335.2g91g
Valittu annoskoko5936g9308kcal594.9g245.4g667.6g45.5g
Annoskoko puolitettuna2968g4654kcal297.5g122.7g333.8g22.8g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318