Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1612g408kcal8.1g67.7g3.2g30.6g
Kaali, valkokaali596g126kcal7.1g20.3g1.2g12.5g
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Timjami 14g40kcal1.3g3.8g1g5.2g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 2803g6455kcal353.5g21.3g557.6g0.6g
Oliiviöljy 350g3099kcal0g0g350.4g0g
Persilja 280g77kcal3.9g3.1g0.6g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g20580kcal764.4g251.2g1829.4g154.4g
Valittu annoskoko5936g10290kcal382.2g125.6g914.7g77.2g
Annoskoko puolitettuna2968g5145kcal191.1g62.8g457.4g38.6g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996