BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Broilerin nahaton rintafilee300g309kcal69.3g0g4.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1215kcal149.8g14g66.2g2.6g
Valittu annoskoko594g608kcal74.9g7g33.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna297g304kcal37.5g3.5g16.6g0.7g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517