Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.9g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.5g8.5kcal0.9g0g0.5g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g118g59kcal1.2g14.1g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 8g30kcal0.4g6.7g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g2841kcal71.8g292g154.2g7.2g
Valittu annoskoko594g1421kcal35.9g146g77.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna297g710kcal18g73g38.6g1.8g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508