Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g252g303kcal42.9g4g12.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g100g75kcal5.5g11.9g0.5g0g
Hillosipulisäilyke 26g13kcal0.3g2.5g0g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1238kcal104.8g63.2g60.8g7.6g
Valittu annoskoko594g619kcal52.4g31.6g30.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna297g310kcal26.2g15.8g15.2g1.9g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457