Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton225g1478kcal58.4g24.7g132.5g4.5g
Canderel makeutusjauhe11g43kcal0.3g10.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 27g100kcal5g3g5.8g8.2g
Kookoshiutale 39g260kcal3.2g2.5g25.4g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)225g963kcal170.7g11.2g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g5687kcal475.2g103.8g376.8g38.2g
Valittu annoskoko594g2844kcal237.6g51.9g188.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna297g1422kcal118.8g26g94.2g9.6g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892