Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)135g194kcal36.4g3g4g0g
Atria kevyt jauheliha113g191kcal21.4g0g11.2g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g169g42kcal1.5g7.9g0.3g0g
Herkkusieni 56g8.9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Paprika vihreä 84g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g963kcal124.6g31.6g34.6g5.8g
Valittu annoskoko594g481kcal62.3g15.8g17.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna297g241kcal31.2g7.9g8.7g1.5g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029