CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 103g337kcal10.9g62.4g2.3g10.2g
Kauralese 10g36kcal1.8g4.6g0.8g1.8g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Arla Apetina Feta 3%75g82kcal13.5g1.5g2.2g0g
Paprika vihreä 37g8kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Pinaatti 19g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 56g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 56g129kcal12.6g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1688kcal83.2g163.4g69g33g
Valittu annoskoko594g844kcal41.6g81.7g34.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna297g422kcal20.8g40.9g17.3g8.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327