JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta283g425kcal56.7g0g22.7g0.3g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pekoni rasvainen 6.2g23kcal0.7g0g2.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai62g9kcal0.1g1.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.7g4.9kcal0.5g0.6g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1033kcal119.6g25.6g51g5.4g
Valittu annoskoko594g517kcal59.8g12.8g25.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna297g258kcal29.9g6.4g12.8g1.4g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616