Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3600g2160kcal54g468g3.6g32.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1350g4632kcal137.6g945g16.2g47.2g
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g450g1170kcal135g9g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g17285kcal772g2847.2g271.8g159.2g
Valittu annoskoko5940g8643kcal386g1423.6g135.9g79.6g
Annoskoko puolitettuna2970g4321kcal193g711.8g68g39.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192