KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g47g257kcal4.7g10.7g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g125g910kcal1.2g1.2g99.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton31g100kcal7.2g3.3g6.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka62g233kcal0.7g57.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)312g393kcal34.3g0.9g28g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g112kcal4.5g1.2g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g4008kcal105.2g149.2g328.6g0g
Valittu annoskoko595g2004kcal52.6g74.6g164.3g0g
Annoskoko puolitettuna298g1002kcal26.3g37.3g82.2g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156