Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 71g610kcal0.9g0g68.6g0g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g47g165kcal2.8g35.6g0.7g1.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2070kcal10.8g77.2g191.2g3.2g
Valittu annoskoko595g1035kcal5.4g38.6g95.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna298g518kcal2.7g19.3g47.8g0.8g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522