Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g109g309kcal5g34.3g16.5g6g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Sipulikuutiot rainbow88g8.7kcal1.3g1.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]131g433kcal35.4g0g31.5g0g
Kananmuna kuoreton88g125kcal10.5g0g8.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2082kcal113.2g81.6g140g15.8g
Valittu annoskoko595g1041kcal56.6g40.8g70g7.9g
Annoskoko puolitettuna298g521kcal28.3g20.4g35g4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574