Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Ruisjauho Pirkka84g256kcal8.1g51.2g1.7g12.6g
Vehnälese, Liperin mylly56g80kcal8.4g5g3.1g30.8g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima112g437kcal32.5g0g33.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g56g53kcal9.9g0.1g1.4g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Ranskankerma, Milbona56g163kcal1.3g1.7g16.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g185kcal1.1g1.7g19.6g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g3321kcal137.2g124g253.2g89g
Valittu annoskoko595g1660kcal68.6g62g126.6g44.5g
Annoskoko puolitettuna298g830kcal34.3g31g63.3g22.3g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733