Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore 7.5g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 187g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 90g287kcal21.9g41.1g1.7g8g
Viinietikka 5.6g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1191g721kcal47.2g107.6g4.4g24.8g
Valittu annoskoko595g360kcal23.6g53.8g2.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna298g180kcal11.8g26.9g1.1g6.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954