Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4022g4308kcal929g0g60.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton804g169kcal2.4g12.9g0g0.8g
Oliiviöljy 676g5975kcal0g0g675.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original113g79kcal4.5g9g3.4g3.4g
Hunaja 322g1063kcal1.6g260g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g23277kcal1878.6g576.2g1479.6g17g
Valittu annoskoko5952g11638kcal939.3g288.1g739.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna2976g5819kcal469.7g144.1g369.9g4.3g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744