Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1202g925kcal204.3g0g12g0g
Kampasimpukka, annos 30g1202g1042kcal200.7g27.6g8.4g0g
Katkarapu 451g308kcal65.1g0g5g0g
Paprika vihreä 511g109kcal4.8g12.8g1.5g9.7g
Paprika, punainen511g131kcal4.6g23.5g2g10.2g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1112g445kcal12.2g80g5.6g15.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 601g620kcal20.7g108.1g6.4g17.4g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 61g539kcal0g0g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11916g8576kcal1040g531.6g220.4g116g
Valittu annoskoko5958g4288kcal520g265.8g110.2g58g
Annoskoko puolitettuna2979g2144kcal260g132.9g55.1g29g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188