Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)50g128kcal9g1.6g9.5g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g240g264kcal48.1g0g12g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g68g14kcal1.3g1.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Voi vähäsuolainen 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g133g57kcal0.5g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g1161kcal121.2g27.6g63.4g2.8g
Valittu annoskoko596g580kcal60.6g13.8g31.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna298g290kcal30.3g6.9g15.9g0.7g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848