Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g15g135kcal0g0g15g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore75g7.5kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g433kcal6g24.6g31.8g10.2g
Valittu annoskoko596g217kcal3g12.3g15.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna298g108kcal1.5g6.2g8g2.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839