Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Oivariini, 60 (100g)14g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g678kcal4g6g69.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g1882kcal17.2g31g185.6g10g
Valittu annoskoko596g941kcal8.6g15.5g92.8g5g
Annoskoko puolitettuna298g471kcal4.3g7.8g46.4g2.5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957