KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.1g
Lanttu 84g24kcal0.8g3.9g0.3g1.5g
Kukkakaali 84g20kcal1.5g1.9g0.3g1.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g84g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g98g108kcal17.7g1.5g3.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g42g105kcal8g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g804kcal63.4g55.6g35.2g15g
Valittu annoskoko596g402kcal31.7g27.8g17.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna298g201kcal15.9g13.9g8.8g3.8g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.7g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146