Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 71g612kcal0.9g0g68.8g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g48g165kcal2.9g35.6g0.7g1.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1193g2074kcal11g77.4g191.8g3.2g
Valittu annoskoko596g1037kcal5.5g38.7g95.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna298g519kcal2.8g19.4g48g0.8g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522