Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g21g66kcal2.6g12.2g0.9g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kanasuikaleet kariniemi88g97kcal20.1g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.9g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g425kcal49g35g11g1.4g
Valittu annoskoko597g213kcal24.5g17.5g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna299g106kcal12.3g8.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207