Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 4007g2204kcal64.1g528.1g6.8g34.1g
Sipuli (kuorittu)426g115kcal5.5g20.4g0.9g7.2g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g250g63kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen751g150kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Dijonsinappi, Maille, Original50g35kcal2g4g1.5g1.5g
Rypsiöljy 200g1772kcal0g0g200.3g0g
Viinietikka 150g31kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g8950kcal155.4g1209g424.4g111.2g
Valittu annoskoko5960g4475kcal77.7g604.5g212.2g55.6g
Annoskoko puolitettuna2980g2238kcal38.9g302.3g106.1g27.8g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848