Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2498g569kcal14g86.2g7.5g35g
Sipuli (kuorittu)550g148kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g150g1349kcal0g0g149.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore749g75kcal8.2g6g1.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g4333kcal61g246.8g320.2g103.6g
Valittu annoskoko5960g2167kcal30.5g123.4g160.1g51.8g
Annoskoko puolitettuna2980g1083kcal15.3g61.7g80.1g25.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839