Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)2700g3645kcal540g2.7g162g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 400g433kcal31.6g65.2g2.4g8.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2000g1700kcal28g88g140g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 50g140kcal5.5g19.2g1.7g13.3g
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g14813kcal1225.8g407.8g914.6g63.8g
Valittu annoskoko5960g7407kcal612.9g203.9g457.3g31.9g
Annoskoko puolitettuna2980g3703kcal306.5g102g228.7g16g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883