Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3992g5737kcal638.7g0g355.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1597g5429kcal31.9g47.9g558.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka299g246kcal10.2g56.9g3g3g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g23082kcal1361.6g273.4g1834.4g6g
Valittu annoskoko5960g11541kcal680.8g136.7g917.2g3g
Annoskoko puolitettuna2980g5771kcal340.4g68.4g458.6g1.5g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502