Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2794g559kcal36.3g83.8g5.6g0g
Naudan sisäfilee2794g3408kcal586.7g0g111.8g0g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 279g2471kcal0g0g279.4g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g13289kcal1256.8g245.4g797g14g
Valittu annoskoko5964g6645kcal628.4g122.7g398.5g7g
Annoskoko puolitettuna2982g3322kcal314.2g61.4g199.3g3.5g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144