Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 376g147kcal3.8g26.4g0.8g9.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g56g107kcal1.4g2g10.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras11g30kcal1g5.8g0.1g1.5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g94g69kcal7.5g7.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1042kcal50.2g83.4g50.2g22.2g
Valittu annoskoko597g521kcal25.1g41.7g25.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna299g261kcal12.6g20.9g12.6g5.6g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154