Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 208g231kcal45g0g5.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g12g11kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 146g103kcal0.5g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g741kcal93.6g11.4g12.8g3.8g
Valittu annoskoko597g370kcal46.8g5.7g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna299g185kcal23.4g2.9g3.2g1g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003