Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1160g883kcal21.8g179.8g2.3g11.6g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Purjosipuli 76g18kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala23g63kcal4.5g1.1g4.5g0g
Nakki,popsi grillinakki1232g3191kcal147.8g69g258.7g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 3148g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g8509kcal357.4g536.6g533g44.8g
Valittu annoskoko5976g4255kcal178.7g268.3g266.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna2988g2127kcal89.4g134.2g133.3g11.2g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754