Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g50g75kcal13.5g0.7g1.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g75g17kcal0.8g3.4g0g1.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g45g11kcal0.4g2.2g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1196g535kcal37g57.4g15.4g10g
Valittu annoskoko598g267kcal18.5g28.7g7.7g5g
Annoskoko puolitettuna299g134kcal9.3g14.4g3.9g2.5g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271