TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)46g123kcal3.4g22.4g2.3g4.6g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g351g456kcal73.7g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1457kcal170.8g77.8g64g11.6g
Valittu annoskoko598g729kcal85.4g38.9g32g5.8g
Annoskoko puolitettuna299g364kcal42.7g19.5g16g2.9g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808