Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 438g332kcal8.2g67.5g0.9g4.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Etikkakurkku 44g8.7kcal0.3g1.4g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g810kcal20.4g149.2g8.2g12.6g
Valittu annoskoko599g405kcal10.2g74.6g4.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna299g203kcal5.1g37.3g2.1g3.2g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580