Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g50g75kcal13.5g0.8g1.9g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g75g17kcal0.8g3.4g0g1.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g45g11kcal0.5g2.2g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g535kcal37.4g57.6g15.8g10.4g
Valittu annoskoko599g268kcal18.7g28.8g7.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna299g134kcal9.4g14.4g4g2.6g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271