Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1998g3317kcal379.6g0g199.8g0g
Sipuli (kuorittu)485g131kcal6.3g23.3g1g8.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk3425g918kcal20.6g181.5g6.9g48g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g385kcal0g0g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11960g9562kcal817.6g419g501.4g113.6g
Valittu annoskoko5980g4781kcal408.8g209.5g250.7g56.8g
Annoskoko puolitettuna2990g2390kcal204.4g104.8g125.4g28.4g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803