Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g341kcal28.5g0g25.5g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.2g6.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1199g904kcal67g27.6g58g16g
Valittu annoskoko600g452kcal33.5g13.8g29g8g
Annoskoko puolitettuna300g226kcal16.8g6.9g14.5g4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858