Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g2803g4205kcal569.1g0g224.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g105g101kcal4.4g17.9g0.2g5.2g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2593g856kcal38.9g124.5g10.4g0g
Oliiviöljy 105g930kcal0g0g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g12447kcal1239.6g329.8g681.8g23.8g
Valittu annoskoko5992g6224kcal619.8g164.9g340.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna2996g3112kcal309.9g82.5g170.5g6g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433