Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g3.6g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal0.4g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g153kcal3.3g8.3g11.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173