Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lohipakaste PIRKKA3.1g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal1.2g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g154kcal9.8g3.3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124